(video) Noul Chevrolet Corvette Z06 vine să impresioneze cu 8600 rpm

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Chevrolet pregătește premiera versiunii fierbinți a noii generaţii Corvette. Modelul Z06 va debuta într-o seară cu noul Range Rover, pe 26 octombrie!

Noul teaser video dezvăluie că motorul său se va putea roti cu maxim 8.600 rpm! Primul filmuleţ din articol a fost publicat cu exact 8.600 de minute înainte de premiera oficială.

Demonstrarea turometrului maşinii poate fi considerat un indiciu al folosirii unui nou motor dedicat, dezvoltat special pentru modelul sport cu o mare inspirație din cel utilizat în motorsport.

Amintim că motorul noului Corvette de bază este capabil să se rotească până la 6.500 rpm, iar precedentul Z06 oferea 659 CP la 6.400 rpm şi 881 Nm la 3.600 rpm dintr-un V8 Supercharged de 6.2 litri.

Astfel spus, se aşteaptă ca noul Corvette Z06 să fie echipat cu un nou V8 natural aspirat de 5.5 litri cu arbore cotit plat, acelaşi care e folosit pe modelul de curse C8.R (507 CP la 7.400 rpm), doar că forţat să producă peste 620 CP şi peste 650 Nm de cuplu, ceea ce înseamnă că acest model va fi mai puternic decât un Corvette Stingray obişnuit cu minim 130 de cai!

O trăsătură deja distinctivă a modelului va fi un eşapament asurzitor cu patru terminaţii aranjate în centrul difuzorului de aer. O aripă posterioară va fi cel mai probabil o opţiune, standard fiind oferit cu un spoiler şi un kit exterior aerodinamic modificat.

La interior, pe lângă tabloul de bord digital, se vor mai regăsi inserţii din carbon, un volan modificat şi noi scaune sport cu suport lateral sporit şi tetiere integrate.

Ca şi predecesorul, conform teaserului video, Corvette Z06 va exista şi într-o variantă open-top, decapotabilă. Este astfel posibil ca mașina sport să debuteze în ambele caroserii simultan.

Transmisiune către evenimentul de prezentare:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/