(video) Noul Rolls-Royce Cullinan şi-a încheiat călătoria în SUA. Detalii noi dezvăluite înainte de premieră

Până la premiera celui mai luxos SUV din lume au rămas mai puţin de 24 de ore, iar cu această ocazie Rolls-Royce ne-a invitat să stăm aproape. Debutul modelului Cullinan va avea loc mâine, 10 mai 2018, iar până atunci compania ne-a intrigat cu o serie de imagini foto şi video teaser.

Britanicii din Goodwood au promis că vor face publice trei fotografii cu trei părţi diferite ale noului SUV. Iată două dintre ele, în care se arată forma şi designul unui stop, dar şi o secţiune cu butoane de comandă de pe tunelul central.

A treia imagine va fi dezvăluită mâine cu doar câteva ore înainte de prezentare (vom actualiza articolul în acest sens).

Totodată, pe pagina oficială de Instagram au mai fost postate nişte imagini. Una ne arată maşina camuflată, iar prin alta ni se confirmă faptul că sub capotă va avea un motor V12 de 6.75 litri volum.

În plus, o secvenţă video realizată undeva în zona Cercului Polar ne arată cât de frumos şi stabil poate derapa noul Rolls-Royce Cullinan pe zăpadă.

Vezi şi: (video) Va avea inserţii din agat şi va fi capabil de off-road. Noul Rolls-Royce Cullinan şi-a încheiat călătoria în Scoţia

Vezi şi: (video) Noul Rolls-Royce Cullinan şi-a încheiat călătoria în Emirate şi se pregăteşte pentru debut la 10 mai

Pentru că urmează să-l vadă toată lumea în toată splendoarea începând cu ziua de mâine, noul Rolls-Royce Cullinan a trecut cu bine şi de a treia, ultima etapă a „ultimei provocări”, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Amintim că într-un parteneriat excepţional cu National Geographic, anunţat la începutul lunii aprilie, producătorul auto a decis să-şi prezinte noul model înainte de propria-i premieră, în diferite ipostaze şi pe diverse tipuri de teren, prin intermediul fotografului talentat Cory Richards.

*Vezi cum a fost. Playlist care cuprinde 11 filmuleţe din cadrul călătoriei noului Cullinan prin SUA.

Maşina a străbătut statul Colorado, apoi a mers pe celebrul traseu montan de la Pikes Peak, prin statul Utah şi pe întinderile de sare din Bonneville.

Printre detaliile noi, care le aflăm din indiciile din filmuleţe, aflăm/vedem că SUV-ul:

  • va fi foarte stabil pe viraje la viteze mari, chiar şi pe suprafeţe umede de drum;
  • datorită cuplului imens va accelera foarte rapid la cea mai mică apăsare a acceleratorului;
  • se va descurca fără probleme în off-road chiar dacă este o maşină de lux şi foarte scumpă;
  • va avea inserţii în interior, inclusiv din aur curat extras din mine americane;
  • spaţiul pentru pasagerii din spate va fi enorm;
  • viteza maximă ar putea fi limitată la 250 de km/h;
  • uşa portbagajului va putea fi acţionată electric de la distanţă şi este compusă din două părţi.

Aşteptăm deci să vedem această maşină minunată peste câteva ore. Staţi aproape de AutoBlog.MD pentru mai multe detalii!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise