(video) Noul Subaru Forester a fost lăudat în testul elanului

Noul Subaru Forester a fost încercat în testul elanului şi a arătat rezultate destul de lăudabile, deşi nu imediat. Colegii spanioli de la km77, care au făcut deja peste 100 astfel de exerciţii cu cele mai diverse noutăţi de pe piaţă, notează că la prima trecere pe traseul amenajat mașina a mers cu o viteză de 76 km/h. Şi a răsturnat mai multe conuri din cauza întoarcerii insuficiente a roţilor.

În cea de-a doua încercare, viteza setată era deja de 77 km/h (cea considerată ideală dacă testul se soldează cu succes), în timp ce Forester a luat-o delicat de-a lungul cărării, fără a doborî niciun obstacol.

Totul s-a datorat şoferului care a lucrat cu volanul puțin diferit: a început să facă virajul puțin mai devreme. Datorită mișcării mai fine, stabilizarea electronică și-a moderat ardoarea și nu a început să apuce roțile din față atât de brusc. Acest lucru a redus efectul subvirării, așa că Forester a parcurs distanța fără probleme.

Restul încercărilor nu au avut succes. La o viteză mai mare, mașina fie a atins conurile, fie nu s-a încadrat deloc în traiectoria intenționată.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/