(video) Noul Volvo EX90 nu va avea nici opţional tapiţerie din piele naturală

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Exact trei săptămâni au mai rămas până la premiera noului Volvo EX90. Producătorul suedez a decis în această nouă rundă de informații dezvăluite anticipat să ne spună că interiorul lui EX90 este unul dintre cele mai plăcute și elegante de pe piață. În același timp, compoziția interioară reflectă ambițiile sale de sustenabilitate, de a fi o companie complet circulară și neutră din punct de vedere climatic până în 2040.

În interiorul lui Volvo EX90 veți găsi un material progresiv numit Nordico – o expresie contemporană a valorilor scandinave, care stabilește un nou standard pentru designul interior premium.

Creat din textile realizate din material reciclat, cum ar fi sticlele PET, precum și din material bio-atribuit din pădurile gestionate responsabil din Suedia și Finlanda, Nordico este un material progresiv și avansat din punct de vedere tehnic.

Apropo de păduri: în interiorul lui Volvo EX90 se vor găsi panouri din lemn certificate FSC™ în jurul cabinei. Sunt frumos iluminate din spate, cu lumină caldă care creează o atmosferă scandinavă de living și evocă sălbăticia nordică.

Volvo EX90 va oferi, de asemenea, opțiunea de finisare a scaunului într-un amestec de lână, o țesătură certificată conform standardelor stricte de durabilitate privind bunăstarea animalelor, problemele de mediu și sociale.

În conformitate cu ambițiile sale de circularitate, Volvo EX90 conține, de asemenea, mai multe materiale plastice reciclate pentru a utiliza mai puține resurse primare finite. Pe lângă sticlele PET reciclate, EX90 constă din aproape 50 de kg de plastic reciclat și materiale pe bază de bio. Aceasta este cea mai mare cantitate de materiale pe bază de fosile non-primare din gama și stabilește un nou standard pentru viitor.

Până şi covorașele îmbrățișează conceptul de circularitate, fiind făcute parțial din poliamidă regenerată.

Luând lucruri dincolo de materiale, Volvo EX90 va oferi, de asemenea, posibilitatea de a personaliza atmosfera și aspectul mașini prin a alege una din șapte „camere” interioare diferite, înainte de personalizare, care sincronizează decorul interior și tapițeria cu culorile exterioare.

Fiecare cameră, special creată de designerii companiei, oferă un caracter diferit și o ambianță distinctă, potrivită gusturilor. Și fiecare este inspirată de aspecte ale stilului de viață scandinav și relația simbiotică cu natura frumoasă a Nordului.

Noul Volvo EX90, complet electric, va fi dezvăluit pe 9 noiembrie.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/