(video) AutoBlog.MD transmite prezentarea LIVE a noului Audi Q8! Iată cum arată modelul

Audi îşi învită toţi fanii să urmărească lansarea unui nou SUV full-size în China, ţara care reprezintă cea mai mare piaţă de desfacere pentru marca germană. Premiera modelului va avea loc în cadrul Audi Summit, eveniment organizat la Shenzhen, care va începe de la ora 15:00, ora Moldovei.

Până atunci urmează a fi difuzat ultimul episod al mini serialului Q8unleashed, pe care îl vom publica aici.

Până aşteptăm startul transmisiunii în direct, în care vom vedea maşina pe viu şi de unde vom afla primele detalii, vă invităm să analizaţi cum arată SUV-ul coupe pe primele imagini oficiale care au scăpat pe internet în această dimineaţă.

O retrospectivă a designului exterior ne duce cu gândul la formele conceptului Q8 prezentat la începutul anului 2017, prototip de la care au rămas neschimbate liniile principale. Designul modelului de serie va rămâne în mare parte fidel conceptului Q8. Cu toate acestea, nu există nici o negare că noul Q8 arată mult mai sportiv în aparență dacă ar fi parcat alături de fratele său Q7.

În partea frontală se remarcă o grilă impunătoare a radiatorului numită singleframe, care are o margine bine conturată şi şase fâşii cromate poziţionate vertical, alături de dispozitive care sunt parte a sistemului de pilotare automată. Blocurile optice au o formă subţire, însă sub ele, deocamdată nu este clar, alături de dispozitivele care le spală, ar putea fi montate faruri anti ceaţă.

Bara de protecţie este compusă din mai multe prize de aer, iar marginea de jos este evidenţiată de un element al kitului exterior aerodinamic care ar putea fi din aluminiu sau oţel inoxidabil.

Automobilul a păstrat identice geamurile laterale din preajma montanţilor posteriori şi jantele masive din aliaj care vor fi parte a pachetului S line.

În ceea ce privește partea din spate, ansamblul de stopuri nu se deosebeşte prea mult de cele ale conceptului său. Designul lor are mai multe în comun cu cele de pe noul A7 Sportback , cu mai multe benzi verticale în fiecare cluster pentru indicatorii dinamici de direcţie.

O fâşie LED care leagă stopurile vine paralel peste o linie cromată a difuzorului care este integrat în bara de protecţie împreună cu terminaţiile eşapamentului.

În timp ce exteriorul îi este unul destul de atletic şi va fi mai pronunţat în acest sens pe varianta confirmată RS Q8, care va fi inspirată de la conceptul Q8 sport, la interior se accentuează luxul cu influență puternică de la noile A6 și A8. De exemplu, deflectoarele sistemului de climatizare sunt poziționate pentru a se integra perfect cu ornamentele negre/argintii care se întind de-a lungul planşei de bord, doar zona panoului de bord făcând o pauză în acest flux.

În mare parte, arhitectura planşei de bord şi a consolei centrale este identică cu cea de pe ultimele modele Audi: panou de bord digital, două ecrane pentru operarea sistemului multimedia şi a celui de climatizare, un levier elegant al cutiei de viteze, în acest caz un volan sport turtit în partea inferioară şi per general un număr minim de butoane fizice.

Pe bancheta din spate vor putea fi transportaţi până la trei pasageri şi aceştia se vor bucura de mult spaţiu în ciuda faptului că Audi numeşte modelul un SUV coupe, de un sistem de iluminare ambientală şi de reglare individuală a climatizării.

Maşina din imagini are nomenclatura Q8 50 TDI quattro. Acest lucru înseamnă că sub capotă va fi instalat cel mai probabil un V6 turbo diesel de 3.0 litri, care va produce între 282 şi 308 CP, şi ar putea fi parte a unui sistem de propulsie de tip mild hybrid.

Mai multe detalii urmează să aflăm deja peste câteva ore! Urmăriţi AutoBlog.MD pentru mai multe detalii!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/