(video) Novitec anunţă primul program de tuning pentru Ferrari Monza SP1/SP2

Cine a spus că şi astfel de exclusivităţi precum Ferrari Monza SP1 şi Monza SP2 nu pot fi modificate? Dacă se doreşte, totul este posibil, iar băieţii de la Novitec se oferă să prezinte prima ofertă în acest sens!

Caracteristici cheie:

  • Pentru a optimiza în continuare performanța motorului V12 de 6.5 litri, experții Novitec au dezvoltat un sistem de evacuare de înaltă performanță cu catalizatori metalici. Datorită anteturilor sofisticate de evacuare și a contrapresiunii reduse a gazelor de eșapament, sistemul stoarce alţi 34 CP de la motorul aspirat natural. În același timp, cuplul maxim crește cu 61 Nm. Cu un total de 844 CP la 8.450 rpm și 780 Nm de cuplu la 7.100 rpm, această barchetta devine chiar mai sportivă, oferă un răspuns chiar mai rapid la accelerație și o menţine în continuare la un nivel înalt pe întreaga plajă de turaţie.
  • Ca urmare, acest pachet de performanță face experiența de conducere și mai intensă. De pe loc, este nevoie de doar 2.8 secunde (-0.1 s) pentru a atinge o viteză de 100 km/h. Cea maximă însă depăşeşte acum 300 km/h.
  • Noul eşapament sport se potrivește atât cu Monza SP1, cât și cu Monza SP2 și este disponibil opțional cu supape de evacuare controlate activ. În acest din urmă caz, o atingere a unui buton se transformă într-o notă de evacuare extrem de subtilă. La viteze mari ale motorului și cu aceste supape deschise, șoferul de la volanul mașinii se poate bucura de o simfonie de putere unică, intensă.
  • Sistemul de evacuare de înaltă performanță a Novitec poate fi confecţionat la alegere din oţel inoxidabil sau inconel, un aliaj mai uşor care se foloseşte şi pentru sistemele de evacuare ale monoposturilor de Formula 1.
  • Fotografiile ataşate arată un Ferrari Monza SP1 (fotografiat pe Autodromo Nazionale di Monza) echipat cu cea mai exclusivistă variantă. Această versiune dispune de sistemul NOVITEC INCONEL complet placat cu aur fin de probă 999. Utilizarea acestui metal prețios valoros optimizează protecția termică datorită proprietăților sale de disipare a căldurii.
  • Producătorul american Vossen produce jante forjate hi-tech, exclusiv pentru specialistul german în tuning, într-o multitudine de culori și variante de finisare a suprafeței. Jantele NOVITEC NF10 cu cinci spițe duble delicate și cu blocare centrală sunt unele dintre cele mai ușoare în aceste dimensiuni, fiind un factor esențial în spatele manipulării și mai agile datorită maselor nesuspendate reduse. Pe acest Monza SP1 s-au pus de dimensiuni 10Jx21 în anvelope de înaltă performanță 275/30 ZR 21 pe puntea din faţă şi mărimi 12.5Jx22 în anvelope 335/25 ZR 22 pe spate.
  • Arcurile sport Novitec, care reduc garda la sol a ambelor modele Ferrari Monza SP, cu sau fără sistem de ridicare a punţii faţă cu aproximativ 35 de milimetri, asigură un aspect și mai spectaculos și oferă o dinamică de condus mai bună ca rezultat al centrului de greutate inferior.
  • Novitec va adapta, de asemenea, fiecare detaliu al cabinei după gustul personal al proprietarului. În acest scop, Novitec transformă pielea și Alcantara în orice culoare dorită, cu cea mai mare precizie.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-video-un-ferrari-de-aproape-2-milioane-de-euro-a-ajuns-in-romania-a-cui-este-automobilul-de-colectie/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/