(video) Nu aveţi nevoie de o limuzină? Dealerul Bentley Emirates caută clienţi pentru cinci, noi, produse încă în 2015

Dealerul Bentley din Emiratele Arabe Unite anunță că este în căutarea unor clienți, la nivel internaţional, pentru cinci mașini noi produse încă în anul 2015!

Este vorba despre cinci exemplare Mulsanne Grand Limousine, asamblate manual de către atelierul Mulliner și expediate în Orientul Mijlociu, însă de atunci și până în prezent nu a fost niciodată înregistrate şi înmatriculate respectiv!

https://www.youtube.com/watch?v=gHaqyDXpPwc
https://www.youtube.com/watch?v=g3LFJN5GVdI

Automobilul se deosebeşte de un Mulsanne obişnuit (modelul nu se mai produce) printr-o caroserie mai lungă cu un metru şi mai înaltă cu 79 de mm. Dispune în total de şase locuri pentru pasageri (cu cel al şoferului şi pasagerului din dreapta sa luat în calcul).

În partea posterioară a cabinei, după un perete despărţitor cu sticlă electrocromatică, ce poate deveni transparentă sau opacă la apăsarea unui buton (prima dată a fost implementată tehnologia pe acest model), cele patru scaune sunt aranjate pentru ca pasagerii să stea faţă în faţă.

Printre numeroasele caracteristici digitale personalizate suplimentare, limuzinele mai sunt echipate cu: interfon pentru comunicarea cu șoferul; un sistem personalizat de încălzire, ventilație și climatizare, construit special de Mulliner pentru acest model, oferind fiecăruia dintre cei patru pasageri propriul micro-climat; un frigider pentru sticle de spumant cu nişte cupe de cristal; un alt compartiment pentru băuturi cu pahare de cristal personalizate; măsuţe retractabile cu stații de andocare și încărcare pentru iPad-uri; etc.

Măiestria Bentley este evidențiată și de cele trei cadrane realizate manual, care afișează ora locală și cea britanică, alături de temperatura exterioară. Totodată, cele mai fine materiale au fost aplicate pe toate suprafeţele, folosind abilitățile de renume mondial ale Bentley cu pielea naturală și lemnul.

Dar poate cel mai remarcabil atu dintre toate este profilul elegant al mașinii în sine. Spre deosebire de limuzinele tradiționale “întinse”, caroseria sa a fost proiectată cu atenție pentru a păstra liniile fără efort și puritatea estetică a Mulsanne. 

Rezultatul este cea mai lungă limuzină din lume care a fost construită de un producător auto, forma sa fiind adaptată frumos la lungimea ampatamentului (ar trebui să aibă 6.575 mm lungime şi un ampatament de 4.266 mm dacă se bazează pe modelul cu ampatament standard).

Iar nişte jante unice de 21 inci au fost tratate pentru a se potrivi cu vopseaua exterioară a mașinii, în timp ce, inclusiv mascota Flying B de pe capotă, din oțel inoxidabil, este personalizată: piedestalul îi este gravat cu cuvintele “Coachbuilt by Mulliner”.

Modelul stă pe un șasiu și o suspensie care au fost special reproiectate de Bentley. Puterea este asigurată de motorul iconic V8 twin-turbo de 6.75 litri, care produce 512 CP și 1.020 Nm de cuplu!

Maşinile scoase la vânzare publică au propriile specificaţii şi nu mai pot fi reconfigurate! Prețul li se comunică doar la solicitare!

  • Vopsea Silver Frost peste Moroccan Blue la exterior + interior în combinaţia de culori Imperial Blue şi Linen + furnir din nuc natural
  • Vopsea Damson peste Black Crystal la exterior + interior în combinaţia de culori Damson şi Twine + furnir din nuc natural cu finisaj închis
  • Vopsea Onyx peste Candy Red la exterior + interior în combinaţia de culori Hotspur şi Camel + furnir din frasin
  • Vopsea Rubino Red peste Light Gazelle la exterior + interior în combinaţia de culori Fireglow şi Twine + furnir din nuc natural
  • Vopsea Black Sapphire pentru exterior + interior în combinaţia de culori Imperial Blue și Camel + furnir din nuc natural cu finisaj închis

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/