(video) #Nu e glumă: Un tânăr de 19 ani, rugat să meargă repejor în Moldova cu un Audi A5

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ştim şi noi că astăzi e 1 aprilie (ziua păcălelilor şi farselor), însă ne continuăm treaba şi astăzi vom publica mai multe articole, dacă nu toate, cu hashtagul special #Nu e glumă. Pentru că faptele şi evenimentele descrise sunt o realitate, adevărate!

Spre sfârșitul săptămânii trecute, dimineața devreme, aproape de ora 6:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din România, un român în vârstă de 19 ani. Acestea conducea un Audi A5 fabricat în 2009 și înmatriculat în Italia.

Audi A5, Poliția de Frontieră Română
Audi A5, Poliția de Frontieră Română

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului s-au efectuat verificări suplimentare. Cu această ocazie s-a constatat că mașina figurează în bazele de date ca fiind un bun căutat pentru confiscare. Semnalarea a fost introdusă de autoritățile din Italia cu câteva zile mai devreme.

Cu privire la aspectele constatate, tânărul șofer a declarat că, la rugămintea unui conațional, a preluat autoturismul în cauză pentru a-l transporta în Republica Moldova. A mai spus că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră români efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire. Autoturismul în valoare de 73.000 de lei românești a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.


Iar în weekend, în punctul de trecere a frontierei Leușeni, pe direcția ieșire din Republica Moldova s-a apropiat un Land Rover cu un conațional la volan. În baza unei informații, polițiștii de frontieră au trecut automobilul în linia a doua de control.

Ca urmare, s-a stabilit că numărul VIN prezintă suspiciune de modificare manuală. La cele depistate, șoferul a comunicat că autoturismul nu-i aparține. Până la elucidarea tuturor circumstanțelor mașina a fost reținută pe teritoriul SPF Leușeni.

Cmentariile sunt închise