(video) Nu ignora indicatorul cedează trecerea precum a făcut-o un șofer din Corlăteni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La data de 14 mai 2024, polițiștii din raionul Rîșcani au intervenit la locul unui accident rutier produs pe traseul M5, lângă localitatea Corlăteni. Unul dintre șoferii implicați a fost transportat la spital, iar mașina sa este cel mai probabil o daună totală.

Polițiștii au constatat preliminar că un bărbat de 64 de ani, care conducea un vechi Opel pe un drum secundar, la ieșire din localitatea Corlăteni nu s-ar fi asigurat corespunzător la intersecția cu traseul M5, ignorând indicațiile indicatorului 2.1 “Cedează trecerea”. În rezultat a fost lovit din lateral de un Mercedes-Benz Vito condus regulamentar de un alt bărbat.

Bărbatul în vârstă a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, căci lovitura a venit exact din partea sa. Și al său Opel Ascona nu mai corespunde standardelor de siguranță moderne ca să fi scăpat teafăr.

Nimeni dintre cei doi șoferi nu era în stare de ebrietate. Polițiștii continuă investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise