(video) Nu se tem să fie călcați? Pe bulevardul Dacia, pietoni pot sta pe carosabil din cauza spațiilor de refugiu mici

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Şi din nou bulevardul Dacia, unde a fost depistată o altă problemă în termeni de securitate în trafic. În unele intersecții, precum cea cu bd. Cuza Vodă, pietoni pot fi văzuţi stând în stradă în momentele când autovehiculele se deplasează regulamentar. Se întâmplă din cauza lipsei de spaţiu pe aşa-zisele insulițe de refugiu, care sunt înguste şi nu au fost proiectate pentru zeci de oameni.

De cealaltă parte se poate întâmpla din cauza lipsei de responsabilitate, dar şi a efectului de turmă. Fără să-şi dea seama sau să aprecieze dacă vor reuşi sau nu să treacă strada, o bună parte din aceşti tineri au pornit după primii şi ultimii au rămas pe carosabil fără a se aștepta la asta. Unii însă ar profita de faptul că pe banda alăturată acestui spaţiu de refugiu nu se circulă în intersecţie, fiind roşu în semafor pentru automobiliști.

Oricum, îndemnăm pietonii să fie responsabili, să nu se expună pericolelor şi să nu îi pună pe conducătorii auto în situaţii de risc.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/