(video) O mamă cu copii în maşină a pierdut controlul volanului lângă Pîrliţa. Iată ce a urmat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident matinal în apropiere de localitatea Pîrlița din raionul Ungheni. În jurul orei 8:00, un Peugeot a lovit cu putere un pilon al reţelei de livrare a energiei electrice de pe acostament, acesta fiind rupt.

Conform informaţiilor oficiale, șoferița în vârstă de 32 de ani a pierdut controlul volanului. Aceasta nu fusese în stare de ebrietate, iar la moment starea de sănătate îi este satisfăcătoare. Însă un copil de şapte ani care se afla pe bancheta din spate s-a ales cu o fractură la piciorul drept. În cabină se afla şi o fetiţă de trei ani.

La fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului de patrulare INSP Ungheni-Nisporeni și o autospecială a SAMU Ungheni care i-a preluat la Spitalul Raional Ungheni pentru asistenţă specializată şi alte examinări. Circumstanţele producerii accidentului se stabilesc.

Într-un context ar mai fi de notat un accident cu doborârea unui alt stâlp. În jurul orei 4:40 din dimineața zilei de 25 septembrie, într-o intersecție din centrul municipiul Ungheni, un tânăr de 27 de ani, locuitor al raionului Ungheni, fiind la volanul unui Mercedes-Benz a pierdut la fel controlul volanului. Testul Drager a arătat o concentrație de 0.67mg/l alcool în aerul expirat. S-a inițiat o cauză penală.

Cmentariile sunt închise