in , , ,

(video) O maşină a ars ca un chibrit pe bd. Decebal. Martor: “Niciun şofer nu a scos vreun extinctor”

Un automobil a ars ca o torţă în seara zilei de ieri în capitală, în jurul orei 22:00, după ce s-a aprins brusc când şoferul stătea la semafor. Un echipaj de pompieri a intervenit la adresa bd. Decebal 91, acolo unde a ars 80% dintr-un Citroen Berlingo. Au fost nevoie de 1.600 de litri de apă pentru a-l stinge. Din fericire nu au fost victime.

Potrivit martorilor, cauza incidentului ar fi o defecţiune la o instalaţie de gaz, însă IGSU nu ne-a putut confirma această informaţie pentru că investigaţiile sunt în curs de desfăşurare pentru a se stabili circumstanţele şi cauza exactă.

Însă cel mai tragic lucru în acest caz este că potrivit altui martor-pieton nimeni, dar chiar niciun şofer, nu a sărit în ajutor şi nu a scos vreun extinctor! Noroc de pompieri că au intervenit rapid, în patru minute, însă oricum automobilul nu a mai putut fi salvat.

VIDEO: facebook.com/valentina.melnik.98

VIDEO: facebook.com/Катя Алекса
VIDEO: facebook.com/Катя Алекса

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi neapărat: