(video) O mașină de poliție a blocat a ambulanță în Cantemir. S-a deschis o anchetă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Aceste imagini au apărut astăzi la ora amiezii pe TikTok și doar acolo au fost vizualizate de peste 170.000 de oameni, devenind astfel virale. Acestea arată cum o ambulanță încearcă să iasă de pe un teritoriu, însă o mașină de poliție a blocat calea. Mai mulți oameni au încercat cu forțele proprii să mute Loganul.

Contactată de AutoBlog.MD pentru o reacție, ofițerul de presă al IP Cantemir ne-a redirecționat la șefa serviciului de presă al IGP. Diana Fetco ne-a comunicat următoarele:

„Echipajul de poliție este de la IP Ceadîr-Lunga. A fost la o chemare într-un caz de violență în familie și a luat victima, o femeie, la expertiză. Întrucât în Ceadîr-Lunga nu există un serviciu specializat, victima a fost transportată la Cantemir. Însă odată ce au ajuns, femeii i s-a făcut rău și polițiștii au condus-o de urgență în instituția medicală locală, blocând astfel accesul. Polițistul a fost sancționat pentru blocarea accesului, fiindu-i întocmit un proces verbal. Dar a fost demarată și o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.”

VIDEO: tiktok.com/@valentinnnnmv

Vezi și: Accidentul cu ambulanţă şi maşină de poliţie de lângă PMAN. Cine e vinovat până la urmă

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise