in , ,

(video) Obstacol cu pietre pe un traseu naţional. Un şofer nu a reuşit să-l ocolească la timp

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Dificil este de imaginat ce s-ar fi putut întâmpla dacă acest şofer s-ar fi deplasat cu o viteză mai mare, de cel puţin 90 km/h, dacă secţiunea de drum în cauză s-ar fi aflat în afara proximității unei localităţi. Cu siguranţă ar fi rezultat şi într-un accident rutier în condiţii de vizibilitate redusă.

În seara târzie a zilei de 2 aprilie s-a confruntat cu o situaţie ieşită din comun la intrarea în localitatea Otac. Traseul Orhei-Rezina fusese blocat cu pietre mari care ar fi căzut dintr-un camion. Până a înnoptat nimeni nu le-a strâns şi au rămas împrăştiate pe drum, prezentând un real pericol.

Şoferul circula cu viteză regulamentară când a intrat în localitate şi a reuşit să reacţioneze la cele văzute, însă oricum a trecut peste pietre cu circa 20 de km/h. A sesizat apoi autorităţile la 112. La faţa locului s-a apropiat un echipaj de poliţie care a luat măsuri de securizare şi i-a atenţionat pe ceilalţi participanţi la trafic despre pericol.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!