(video) Strigător la cer! Iată unul dintre șoferii din Moldova care ar trebui lăsat fără permis pe viață

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Spuneam și anterior: dacă nu conduci o mașină din segmentul sport sau nu ai abilități reale de pilot de curse, care ar fi sensul unui astfel de șofat? La urma urmei, de ce să manifești un astfel de comportament într-o zonă periculoasă și cu risc sporit de accidente rutiere, încă semnalată prin indicatoare bine vizibile?

Tipul din VW, în vârstă de 56 de ani, este în genere conectat cu lumea virtuală, vede zilnic știri despre accidente din Moldova sau nu?

Multe întrebări, dar puține răspunsuri. Nu știm ce este în mintea unor indivizi care se dau mari și tari pe trasee, iar imediat după generează niște lucruri teribile. Însă toată lumea ar fi la sigur mai liniștită dacă astfel de șoferi nu ar mai avea acces pe drumurile publice pe viață.

Iată ce s-a întâmplat ieri, într-o zi liniștită de duminică, în serpentinele de la intrarea în raionul Hîncești. Conform IP Hîncești, nimeni nu a avut de suferit și niciun șofer nu fusese beat. Doar automobilele au fost stricate. Și dispoziții. Și ziua în general pentru toți cei care nu s-au așteptat la un asemenea blocaj…

VIDEO: facebook.com/nicu.tabarcea

(later edit) Totuși unul dintre șoferi a avut de suferit o rănire:

VIDEO: facebook.com/vadim.oborocean

Vezi și: (video) Utilizatori ai serpentinelor din Moldova! Încetați să mai credeți că aveţi maşini sport şi respectaţi RCR!

Vezi și: (video) No comment: La ce bun unii să aibă permis dacă nu pot aborda o curbă?

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise