(video) Ofertă neobişnuită! Pe eBay a apărut la vânzare un întreg depozit cu piese noi Honda

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ofertă neobişnuită! Pe eBay a fost scos la vânzare un depozit de piese de schimb pentru automobile marca Honda. Este vândut de un fost dealer al mărcii japoneze din Iordania, iar în schimb doreşte 1.75 milioane de dolari SUA. Toate din el pot fi expediate unui client interesat pentru alţi 150.000 de dolari.

În descrierea anunţului se precizează că acesta include 90.129 de părți componente din 14.600 de articole/poziţii diferite. Trei sferturi dintre ele sunt pentru mașini produse între anii 1974 şi 2000, iar restul sunt potrivite pentru modele mai moderne, din 2000-2015. Toate piesele şi părţile sunt noi, în ambalaje originale, produse în Japonia, însă evident că nu mai au nicio garanţie.

În anunț mai există un link către un document care are 288 de pagini şi listează toate articolele de vânzare din depozit. Include atât lucruri mici, cum ar fi garnituri, cât și părți mari de caroserie. Toate sunt compatibile cu modele precum Honda Acty, Accord, City, Civic, Prelude, CR-V, Jazz, CRX, Pilot, Quintet și Legend.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise