(video) Operaţie de peste 170000 de euro! Admiră încă un Porsche 911 Turbo S acoperit complet cu fibră de carbon

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În ajunul lui 2022, atelierul de tuning TopCar Design prezintă spre admirația publicului şi fanilor încă un Porsche 992 Stinger GTR Limited Carbon Edition, însă unul mai special. Aceasta este deja a şaptea maşină transformată dintr-un total de 13 care vor exista.

Exteriorul său conţine 84 de părţi componente, inclusiv ale caroseriei, realizate din patru straturi de fibră de carbon finisată într-o nuanţă exclusivă care să imite ciocolata. Sunetul și performanța mașinii sunt îmbunătățite de sistemul de evacuare a gazelor de eşapament de la Kline Innovation (companie originară din România, apropo)!

În habitaclu toate suprafeţele au fost reproiectate şi retapițate în culori negru și maro, cu o mulțime de detalii din fibră de carbon pentru un contrast. Până şi scaunele frontale au o carcasă completă din acest material uşor şi atractiv estetic.

Per total transformarea a costat o avere: bodykitul din carbon – 100.000 de euro, culoarea fibrei de carbon (opţiune) – 25.000 de euro, interiorul (opţiune) – 35.000 de euro, eşapamentul din inconel + terminaţiile acoperite cu fibră de carbon (opţiune) – 14.000 de euro. Nu am putut afla doar cât au costat noile jante forjate și finisarea corespunzătoare a etrierelor de frână.🙂

(update) Jantele sunt de la compania rusească Power Wheels şi au costat în jur de 7.500 de euro.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise