(video) Organizatorii F1 anunţă despre un nou record – cel mai rapid pit stop din istorie

Un nou record mondial pentru cea mai rapidă oprire la standuri din istoria Formula 1 a fost stabilit în timpul Grand Prix-ului din Marea Britanie. S-a întâmplat în turul 13 şi a fost realizat în 1.91 secunde de către echipa Red Bull Racing, atunci când pilotul Pierre Gasly a intrat cu monopostul său la boxe.

Recordul doborât, duminică, de către Red Bull Racing, a aparţinut anterior echipei Williams care, la Baku, în 2016, a reuşit să schimbe anvelopele maşinii lui Felipe Massa în 1.92 secunde.

Deşi un timp neoficial de 1.89 secunde a fost înregistrat de un telemetru, până la urmă acesta nu a fost recunoscut de organizatorii competiţiei.

Amintim că firma germană de curierat DHL monitorizează toţi aceşti timpi şi după fiecare cursă acordă puncte. La sfârşit de sezon, echipa care adună cele mai multe se alege cu un premiu special. Deocamdată în acest an lider este Red Bull Racing.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/