(video) Păzea! S-ar putea să primiţi o piatră în parbriz în sensul giratoriu de la Cricova

În mai multe zone ale municipiului Chişinău se desfăşoară în ultimele săptămâni lucrări de reabilitare a drumurilor şi vor mai continua cât vremea este favorabilă. Chiar dacă suprafeţele părţilor carosabile devin proaspete şi atrăgătoare pentru a circula pe ele, conducătorii auto trebuie să fie atenţi pentru că intervenţia pe unele dintre ele nu a fost finisată.

Totuşi, trebuie să recunoaştem că în unele cazuri drumarii şi-au desfăşurat munca cu neglijenţă şi asta nu este o noutate pentru şoferi. Un exemplu este sensul giratoriu din preajma localităţii Cricova. Chiar recent banda inferioară (extremă stânga) a fost acoperită cu un strat de asfalt proaspăt, însă prin jur au fost lăsate mii de rămășite fără a fi strânse.

Una şi dură din acestea a fost proiectată în parbrizul unui automobilist, care a publicat o dovadă pe o reţea de socializare şi le-a mulţumit drumarilor pentru “reparaţii”.

Sursă video: facebook.com/edik.sadohin

Dar din câte se pare nu doar el este singurul care a avut de suferit. În comentariile postării sale, cel puţin un alt conducător auto a afirmat că îl acelaşi loc şi-a crăpat parbrizul din cauza unor pietre proiectate de sub roţile unui automobil care circula în faţa sa, iar un altul a publicat o fotografie cu o trapă din sticlă care a fost spartă.

FOTO: facebook.com/sensunic911

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi: (video) Accident bizar. Un american a intrat într-un cactus uriaş şi acesta i-a străpuns în forţă parbrizul

Vezi şi: (video) Cum se repară crăpăturile din parbriz? Am încercat pe maşina AutoBlog.MD

Vezi şi: Ştiai asta? Iată ce semnifică benzile şi punctele negre de pe marginile geamurilor şi a parbrizului

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/