(video/live) Pe 20 iunie începe o nouă eră în istoria de 115 ani a Bugatti

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe 20 iunie începe o nouă eră în istoria de 115 ani a companiei Bugatti. Ghidat de viziunea lui Ettore Bugatti, noul automobil va fi o icoană nu doar pentru prezent sau viitor, ci „Pour l’éternité” (pentru eternitate).

Dintr-o nouă porție de informații oficiale aflăm că mașina hiper-sportivă are un design complet personalizat, proiectat de la zero pe trei piloni: frumusețe, lux și performanță, inspirat de modelele Bugatti din trecut.

Type 57 SC Atlantic, Type 41 Royale și Type 35, cunoscute ca fiind cele mai frumoase, cele mai luxoase și, respectiv, cele mai de succes mașini de curse de Grand Prix din toate timpurile, își împrumută fiecare ADN-ul pentru a crea o reinterpretare pură și autentică a mărcii Bugatti.

Noul autoturism, succesorul lui Chiron, dispune de un șasiu complet nou și o caroserie orientată spre performanță. Inima modelului va fi un motor V16 complet nou, parte a unui grup motopropulsor electrificat. Potrivit Bugatti, asta reprezintă o îmbinare a măiestriei mecanice atemporale și a tehnologiei de ultimă oră.

Noul automobil Bugatti va fi al treilea complet nou de când marca a intrat sub aripa VW Group.

La Grand Première se va întâmpla pe 20 iunie. Stați aproape!

Cmentariile sunt închise