(video) Polestar 3 îşi arată formele fără camuflaj. Primul teaser oficial şi noi detalii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 07.06.2022) Noul Polestar 3, primul SUV al mărcii suedeze de maşini electrice de performanţă, îşi va marca premiera mondială în octombrie 2022. Lansarea modelului marchează intrarea Polestar într-unul dintre cele mai mari segmente de marjă și creștere din industria auto, în special în Statele Unite.

Ni se confirmă încă o dată că va oferi, de-a lungul timpului, pilotare autonomă pe autostrăzi cu ajutorul celui mai bun senzor LiDAR din clasă de la Luminar și putere de calcul centralizată de la NVIDIA. Nouă este informaţia că din start va fi disponibil cu două motoare electrice şi o baterie voluminoasă care va asigura peste 600 de km autonomie în ciclu WLTP.

Comenzile pe piețele inițiale de lansare se vor deschide din ziua premierei. Producția este de așteptat să înceapă la începutul lui 2023, la fabricile din Statele Unite și China.

Polestar intenționează să lanseze o mașină nouă în fiecare an, în următorii trei ani, începând cu Polestar 3, și își propune să-și sporească prezența pe cel puțin 30 de piețe globale până la sfârșitul lui 2023. Acest lucru sprijină planurile de a crește de 10 ori vânzările globale, până la aproximativ 300.000 de vehicule anual până la sfârşitul lui 2025.


(03.12.2021) Polestar 3 îşi arată oficial formele, însă sub camuflaj

Se apropie 2022 şi cu el premiera noului Polestar 3. Până atunci producătorul mai incită spiritele cu noi informaţii, iar de această dată a făcut publică prima “imagine spion” oficială – o maşină gata de producţie, dar camuflată, a fost fotografiată într-un studio.

Anterior şeful Polestar a spus că această mașina electrică va primi o siluetă interesantă cu un acoperiş care cade pe spate, precum şi maximum două rânduri de scaune.

Ce informaţii oficiale noi aflăm:

  • Va fi un SUV electric premium cu accent pe performanță.
  • Polestar 3 se dorește a fi una dintre cele mai responsabile mașini produse vreodată din punct de vedere climateric.

Ce putem observa din a doua fotografie teaser:

  • Mânerele ușilor ar putea fi retractabile, dar în continuare mecanice, similare cu ale lui VW ID.4, de exemplu.
  • Roțile-i măsoară 265/45 R21 pe față și 295/40 R21 pe spate.
  • Se pare că există un element de spălare a farurilor.
  • Câteva caracteristici interesante ale stilului corpului se remarcă de jur împrejur. Există o mulțime de curbe și cute agresive. Acest lucru va arăta destul de interesant când va fi fără camuflaj.
  • Fața are multe elemente preluate sau făcute cu inspirație de la Polestar 2, precum triunghiurile de sub faruri. Un cerc interesant se poate observa în centrul acestor triunghiuri – să fie câte o cameră?
  • Două cercuri negre curioase în grila inferioară. Poate sunt senzori pentru sistemele de asistență pentru șofer sau alte camere?
  • Puțin deasupra acestora, există mici găuri metalice în centru: ar trebui să fie punctele de montare a suportului plăcuţei de înmatriculare.
  • Niciun port de încărcare vizibil pe partea dreaptă. Cel mai probabil e pe stânga, însă în faţă sau în spate?
  • Se pare că se va merge în continuare pe ideea cu oglinzi retrovizoare fără cadru. Suporturile lor au o formă interesantă.
  • O chestie curioasă neagră în fața roților posterioare. Apărătoare de noroi sau un punct de ridicare pe cric?

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/