(video) Premieră la Goodwood: Noul Polestar 2 va avea o versiune de performanță

Noul Polestar 2 va avea o versiune de performanță! Despre acest lucru s-a dat clar de înțeles printr-un prototip adus astăzi la Festivalul de Viteză de la Goodwood. În versiunea de serie, despre care nu se știe deocamdată când apare, va avea să ofere aproximativ 500 de CP!

Caracteristici cheie:

  • Modelul experimental este construit pe baza versiunii de serie Long Range și dispune de două motoare electrice (AWD respectiv) care produc în total 476 CP. Totodată are un șasiu modificat.
  • Mașina se prezintă cu niște aripi mai proeminente în urma unor ecartamente mărite cu 20 de mm, fapt care a permis montarea unor roți cu jante de 21 inci, acoperite cu anvelope Pirelli P Zero Rosso (275/30R21) găsite pe Polestar 1.
  • Garda la sol i-a fost micșorată cu tocmai 30 de mm.
  • Tot de la Polestar 1 a preluat mecanismele de frânare Akebono pentru puntea din față. Acestea includ etriere cu câte șase pistoane.
  • Arcurile frontale de suspensie au fost întărite cu 80%, iar cele posterioare cu 40%, comparativ cu cele stoc, iar amortizoarele Öhlins DFV au fost schimbate cu unele de performanță, reglabile în trei poziții, care sunt cu aproximativ 30% mai rigide.
  • Pentru a spori și mai mult această caracteristică a fost montată pe puntea din față o bară stabilizatoare din fibră de carbon de la Volvo S60 Polestar Engineered, iar pe puntea din spate se găsește una custom.
  • În plus față de upgrade-urile mecanice, mașina are bare de protecție actualizate, este finisată în culoarea Snow Matte cu o dungă de curse în Magnesium Matte, grilă frontală în culoarea caroseriei și oglinzi negre lucioase. Barele de protecție și pragurile laterale au un accent suplimentar de design, iar jantele negre combină un finisaj mat cu unul lucios.

Potrivit informațiilor preliminare, producția unui model de serie derivat din prototip ar putea începe într-un an.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/