(video) Pont de la Elon Musk. Momentul când este cel mai avantajos de cumpărat o maşină Tesla

CEO-ul Tesla Elon Musk a recunoscut problemele legate de calitatea producției mașinilor companiei într-un interviu oferit lui Sandy Munro, un inginer auto profesionist și un popular vlogger, care a criticat de nenumărate ori acest aspect. Însă omul de afaceri a ţinut să ofere un sfat în acest sens.

https://www.youtube.com/watch?v=YAtLTLiqNwg

Sandy Munro i-a amintit lui Musk despre defectele frecvente și goluri inegale dintre panourile caroseriei, menţionând şi o situaţie virală din 2018 când un Model 3 a fost livrat cu panouri interioare ale portierelor de culori diferite. Totodată a ţinut să-i spună că a observat că unele exemplare Tesla sunt mai bine asamblate decât altele.

“Ne-a luat ceva timp să netezim cumva procesul de producție, mai ales într-un moment de creștere a producţiei”, a comentat Musk.

Managerul a adăugat că, din punct de vedere al calității, este mai bine să cumperi o mașină care este asamblată la începutul ciclului său de viață sau când a atins un nivel stabil de producţie, dar nu un exemplar care a fost făcut în momentul creșterii active a producţiei şi livrărilor.

“Unul dintre lucrurile care s-au întâmplat în timpul creșterii producției… Vopseaua nu s-a uscat suficient de repede. Transportorul se mișca prea repede. Înainte ca linia de producție să accelereze, emailul avea încă 1-2 minute la dispoziţie pentru a se usca, așa că la început calitatea finisajului corpului maşinilor era mai bună decât la vârful producției. Totuşi, nivelul calităţii procesului de vopsite a crescut la sfârșitul anului 2020”, a adăugat Musk.

https://autoblog.md/video-elon-musk-masinile-vor-deveni-complet-electrice-dar-va-exista-o-alta-provocare-pentru-omenire/

Rezumând sarcinile rezolvate la fabrici, Musk a declarat că “producția de electromobile este un real iad”. Dar, în apărarea sa, a spus că în ultimii 100 de ani, Tesla este singura companie de acest gen care a devenit de la zero un important producător de automobile.

“Prototipurile sunt relativ ușoare și distractive de construit… dar este extrem de dificil să realizezi producția de masă cu un produs de încredere la un preț accesibil.”

De asemenea, Musk a oferit câteva informații despre noua generație a sistemului de conducere autonomă pe care specialiștii Tesla îl dezvoltă în prezent, alături de unii cu experiență în SpaceX. În noua versiune, accentul este pus pe asigurarea faptului că mașina nu va face accident în timpul unei astfel de conduceri, chiar dacă sistemul inteligent este indus în eroare de marcaje rutiere incorecte sau de aterizarea unui OZN pe drum. Sarcina în acest caz pentru sistem nu se schimbă, scopul este de a livra pasagerii la destinație cu un confort şi siguranţă maximă.

Vezi şi:

https://autoblog.md/videoclipul-zilei-cum-se-stampileaza-masinile-tesla-la-fabrica-din-shanghai/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/