(video) “Pont” de la un şofer moldovean: cum să (nu) treci la roşu fără oprire

1

Puţin probabil să fi fost o manevră greşită. Un şofer a fost surprins prin intermediul unei camere de bord cum apelează la un şiretlic inteligent pentru a nu opri la culoarea roşie a semaforului şi pentru a-şi continua deplasarea. S-a întâmplat la intersecţia străzilor Salcâmilor şi Grădina Botanică.

Şoferul în cauză a apărut în imagini pe banda extremă dreapta, având “intenţia” de a vira pe strada Salcâmilor, însă într-un ultim moment s-a “răzgândit” şi a întors înapoi spre strada Grădina Botanică în momentul în care era deja în intersecţie.

Manevra ingenioasă, pe care nu o excludem că o mai practică şi în alte intersecții, ar avea şi o doză de legalitate dacă nu ar fi fost întoarcerea nepermisă. De facto, tipul s-a folosit regulamentar de indicatorul care permite deplasarea la dreapta la culoarea roşie a semaforului, dar şi de prioritatea pe care o avea după ce a “ieşit” de pe strada Salcâmilor, acolo unde avea verde în semafor.

VIDEO: facebook.com/viorel.simon1

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-un-sofer-filmat-cu-trece-cu-viteza-la-rosu-la-aceeasi-intersectie-unde-a-avut-loc-accidentul-fatal-de-la-buiucani/

https://autoblog.md/video-era-sa-ajunga-la-spital-pentru-ca-a-trecut-la-rosu-pericol-de-accident-la-intersectia-serghei-lazo-stefan-cel-mare/

1 Comentariu
  1. […] (video) „Pont” de la un şofer moldovean: cum să (nu) treci la roşu fără oprire AUDI ÎNMATRICULAT ÎN ROMÂNIAFacebookîntoarcere în intersecţieÎNTOARCERE LA ROŞUÎNTOARCERE LA SEMAFORmanevră ilegalăstrada Grădina BotanicăSTRADA SALCÂMILOR 0 Share Citește și Mai multe de acelasi autor Știri […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata