(video) Post de muncă inedit! Dodge caută un “șef pe gogoși”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dodge a anunțat că este în căutarea unui angajat pentru un post de muncă mai neobișnuit – Chief Donut Maker. “Șeful pe gogoși” va primi un model SRT Hellcat, iar salariul său va fi de 150.000 de dolari!

După câte poate v-aţi dat seama, norocosul nu trebui să poată găti nimic, nicio gogoaşă. În schimb, va trebui să aibă abilităţi de a derapa exemplar, inclusiv pe loc, la 360 de grade.

Noul angajat va deveni un fel de ambasador al brandului. Atribuțiile sale vor include respectarea codului vestimentar (vestiarul va fi asigurat de companie), participarea la diverse evenimente și la școala de șoferi Radford Racing School.

Selecția unui angajat se face în baza unui concurs. În primul rând, este necesar de trimis un videoclip de până la două minute, în care candidatul trebuie să explice de ce trebuie anume el să devină Chief Donut Maker. Carisma și creativitatea concurentului constituie un atu şi vor fi evaluate într-o primă instanţă.

Producătorul auto va selecta apoi 10 finaliști care vor trebui să treacă printr-o serie de teste – inclusiv pe pistă cu un șofer profesionist. Pe baza acestor teste va fi filmat un reality show, iar luptătorul Bill Goldberg îi va deveni gazda. Câștigătorul va fi anunțat în episodul final difuzat în primăvară.

Doritorii pot aplica la post până pe 28 februarie. Pot participa din păcate doar locuitorii SUA, din districtul Columbia şi Puerto Rico, care au 18 ani împliniți şi un permis de conducere valabil.

Acest concurs este şi un motiv de sărbătoare. Dodge Challenger a încheiat 2021 în calitate de cel mai vândut muscle car în SUA – 54.314 exemplare – oferind mărcii prima sa coroană în acest segment.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/