(foto/video) 650 de cai sunt destui. Mansory a modificat și lansat o ediție limitată a noului Defender

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atelierul de tuning Mansory introduce primul program de tuning pentru noua generaţie Land Rover Defender. Maşina a beneficiat de o conversie completă şi a fost lansată într-o ediţie limitată la doar 10 exemplare – Black Edition. Baza pentru proiect constituie versiunea cu motor V8 şi într-o caroserie cu trei uşi (90).

Caracteristici cheie:

  • Fiecare maşină va avea o caroserie vopsită în culoare neagră. Toate părţile componente ale bodykitului sunt realizate din fibră de carbon. Singurul contrast este redat de accente într-o nuanţă portocalie.
  • Capota ultra-ușoară complet din carbon caracterizează vederea vehiculului din față. Secțiunea frontală este completată de o nouă grilă a radiatorului și de un nou șorț frontal din carbon vizibil. Noi lumini de zi și faruri LED suplimentare montate pe acoperiș într-un cadru din carbon evidențiază în continuare designul ediţiei limitată.
  • Partea laterală a mașinii este dominată de extensiile din carbon. Un nou spoiler de acoperiș din două părți formează tranziția către partea din spate, acolo unde se găseşte o nouă bară de protecţie cu o a treia lumină de frână integrată, dar şi cadre din carbon ale stopurilor.
  • Toate părţile folosite pentru această conversie sunt disponibile și individual. De asemenea, vor fi în curând disponibile și pentru Defender 110.
  • Defender Black Edition a primit jante FD.15 de 24 inchi, care sunt combinate cu anvelope de înaltă performanță în dimensiunea 295/30 R24.
  • V8-ul Supercharged de 5.0 litri experimentează o creștere a puterii cu 125 CP şi a cuplului cu 245 Nm datorită diverselor intervenții și conectării unui nou sistem de evacuare a gazelor de eşapament. În rezultat are să ofere 650 CP și 870 Nm de cuplu. Cu noile forţe poate realiza 0-100 km/h în 4.7 secunde (-0.7), iar viteza maximă a fost majorată cu 10 km/h, până la 250 km/h.
  • Interiorul poate fi liber personalizat în ceea ce privește pielea, culorile, matlasarea și designul carbonului. În cazul vehiculului prezentat aici, întregul interior este îmbrăcat în Alcantara gri închisă, iar pentru contrast se folosesc aplicaţii în Mandarin Orange şi o nuanţă aurie. Piesele din carbon sunt toate finisate cu textură la vedere.
  • Un volan sport din piele şi carbon (cu indicatori luminoşi de schimb oportun a treptei de viteză), centuri de siguranță cu logo Mansory brodat, pedale sport din aluminiu, covorașe specifice şi alte soluții mai sunt scoase în evidenţă.
  • Câteva sute de LED-uri pot fi montate în tavan dacă se doreşte mai multă opulenţă.

Preţul maşinii nu s-a anunţat public.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise