(video) Premieră: Noua, a patra generaţie KIA Carens

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

KIA Carens revine pe piaţă! Modelul a debutat astăzi în India, dar va fi disponibil şi în afara acestei ţări!

Noul Carens este un automobil dezvoltat special pentru India, devenind al patrulea model dedicat din gama locală. KIA a venit pe această piaţă în urmă cu doar doi ani şi are la ofertă modelele Seltos, Sonet şi Carnival.

Caracteristici cheie:

  • Spre deosebire de Seltos, ampatamentul este extins cu 150 mm (până la 2.780 mm), consolă posterioară este mărită, iar lungimea totală a crescut cu 170 mm și ajunge la 4.540 mm. E lat cât Seltos (1.800 mm), dar mai înalt cu 85 mm (1.700 mm). Garda la sol îi este de crossover – 195 mm.
  • Are un aspect complet original, deși unele idei vor fi cu siguranță folosite pentru Seltos facelift. Interiorul este și el complet diferit: are panou de bord digital (cu un mic ecran color central) și o planșă de bord cu un singur cozoroc pe aproape toată lăţimea. Monitorul sistemului multimedia poate măsura 8 sau 10.25 inci.
  • Vine standard cu trei rânduri de scaune, dar poate fi aleasă o configurație cu şapte sau şase locuri (cu spătar reglabil și cotiere individuale pentru cele din al doilea rând). Pentru o taxă suplimentară se propun măsuţe pliabile pe al doilea rând și un panou de control al climatizării separat.
  • La fel standard are șase airbaguri, ESC+VSM+HAC+DBC+ABS+BAS şi frâne cu disc pentru toate roţile cu jante de 16 inci, iar printre opţiuni se numără scaune frontale ventilate, iluminare ambientală conturată în 64 de culori, buton de pornire-oprire a motorului, sistem audio Bose, purificator de aer, Trapă SkyLight, încărcător wireless cu funcție de răcire, 5 USB-C, etc.
  • Din punct de vedere tehnic imită Seltos-ul indian. Gama de motoare include un benzinar natural aspirat de 1.5 litri (115 CP), un benzinar turbo de 1.4 litri (140 CP) și un turbodiesel de 1.5 litri (115 CP). Toate sunt cuplate standard la o transmisie mecanică cu șase trepte (motoarele turbo la o cutie iMT care nu are o legătură mecanică între pedală şi ambreiaj). Se pot alege şi transmisii automate: primul motor se poate combina cu un variator, al doilea cu o cutie preselectivă robotizată cu şapte trepte, iar al treilea cu una automată clasică cu şase trepte. Tracţiunea este doar pe puntea din faţă.

Noul Carens va fi produs în India pe aceeași linie de asamblare cu Seltos. Debutul vânzărilor este programat pentru primul trimestru al anului 2022.

Evenimentul de prezentare în reluare:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/