(video) Premieră: Noul Ford Mustang GT California Special

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

A ieși în evidență pe șosea a fost un semn distinctiv al experienței Ford Mustang timp de 59 de ani. Iar acum, când Mustang se pregătește să sărbătorească cea de-a 60-a aniversare, Ford dă o întorsătură modernă și vibrantă popularului California Special.

California Special este de fapt un pachet care oferă detalii atrăgătoare contrastante în Rave Blue. Culoarea semnătură apare pe prizele de aer de la marginea unei noi grile de radiator cu lame orizontale, completată de aplicații negre lucioase. Farurile sunt înconjurate de rame negre, în timp ce o grafică specifică Mustang GT California Special în culorile Medium Light Rave Blue și High & Low-Gloss Black apar pe părțile inferioare ale caroseriei.

Pachetul CS este disponibil cu două opțiuni de jante de 19 inchi. Cele standard finisate în Carbonized Gray au un logo GT/CS imprimat și accente în Rave Blue, în timp ce janta opțională din Performance Pack combină o față prelucrată cu accente Rave Blue mai notabile. Emblema de 5.0 litri de pe aripile frontale și emblema GT din spate adaugă au un contur în Rave Blue. Mașinile cu Performance Pack au o emblemă specifică. Iar emblema GT/CS din grilă este, de asemenea, finisată în Rave Blue.

Accentele albastre sunt proeminente și în habitaclu, unde tapițeria perforată în Navy Pier și pielea în culoare Ebony Black acoperă scaunele. Cusăturile contrastante în două culori Raptor Blue și Metal Gray se extind până la bord și uși. Aceeași cusătură este disponibilă și pentru volan și consola centrală. O insignă specială California Special IP și covorașele originale GT/CS completează modificările interioare.

Pachetul California Special adaugă doar 1.995 de dolari la prețul unui Mustang GT Premium și este disponibil de comandat fie pe coupe, fie pe decapotabilă, în combinație cu o cutie manuală în șase trepte sau cea automată opțională în 10 trepte.

Noul Mustang GT California Special își va face debutul public pe 16 noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Cărțile de comandă sunt deja deschise.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise