(video) Premieră: Noul Lincoln Aviator facelift – mai mult premium oferit standard

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Lincoln a actualizat a doua generație a marelui Aviator. Schimbările de ordin vizual nu sunt semnificative, însă cele de ordin tehnologic sunt suficiente.

Și fiecare versiune, chiar și cea standard, dispune de sistemul BlueCruise. Este un mod de conducere fără mâini pentru autostradă, care poate executa automat și schimbări de benzi.

Caracteristici cheie:

Exterior

  • Modelul poartă o față puternică și încrezătoare, cu o grilă actualizată conturată inspirată de logoul Lincoln. Grila a fost ușor ridicată, astfel încât marginea superioară să se alinieze cu farurile LED nou proiectate.
  • Farurile și benzile luminilor de zi accentuează lățimea vehiculului. Benzile luminoase folosesc animații secvențiale disponibile pentru a întâmpina proprietarul prin Lincoln Embrace când se apropie și inversează secvența de iluminare atunci când este încuiat.
  • Un Illumination Package, acum standard pe echipările Reserve și Black Label, include o stea Lincoln iluminată pe grilă, faruri LED cu pixeli adaptivi, iluminare dependentă de viteză, iluminare adaptivă în curbe și Lincoln dynamic signature lighting.
  • Pe lângă bare de protecție reproiectate și două noi modele de jante de 20/22 inchi, au apărut două noi opțiuni de culoare exterioară pentru modelele Lincoln Black Label, inclusiv Cenote Green și Whisper Blue Metallic.
  • Noul pachet Jet, disponibil de combinat cu orice echipare, propune jante unice pentru fiecare serie, de până la 22 inchi. Pachetul mai include anvelope all-season și accente exterioare negre.
  • Iar pachetul Lincoln Black Label Special Edition este o altă opțiune. Propune un acoperiș de culoare neagră, jante de 22 inchi în Ebony Black, suspensie adaptivă și elemente exterioare negre.

Interior

  • Modelele Aviator Reserve vor oferi patru noi scheme de culori interioare: Onyx, Light Space Gray, Harvest Bronze cu accente Onyx și Hot Chocolate cu accente Onyx.
  • Nou pentru 2025, clienții pot opta pentru tema Lincoln Black Label Invitation. O reinterpretare a temei de design care a fost populară printre clienții Navigator – scaune tapițate în piele Black Onyx cu o perforație specială, aplicații din lemn Khaya cu pori deschiși, forme gravate cu laser dublu, etc.
  • Aviator va continua să ofere sistemul audio Revel® Ultima 3D opțional (28 de difuzoare), împreună cu scaunele frontale Perfect Position reglabile în 30 de direcții. Pasagerii din al doilea rând au acum posibilitatea de a controla volumul sunetului cu ajutorul unui panou de control cu ecran.
  • Fiecare Aviator facelift are standard: sistem BlueCruise hands-free de conducere pe autostradă (cu abonament gratuit timp de patru ani), noul sistem multimedia Lincoln Digital Experience, Lincoln Connected Service timp de un an, suita de sisteme de asistență Lincoln Co-Pilot 360® 2.1, Auto Air Refresh, acoperiș panoramic Vista, volan încălzit și reglabil electric, scaune frontale încălzite și ventilate, încărcător wireless pentru telefoane, Digital Key, jante de 20 inchi, suspensie adaptivă și un Class III Trailer Tow Package.
    • Lincoln Co-Pilot 360 2.1 include: Evasive Steering Assist, Lane-Keeping System with Blind Spot Information System, Lincoln Co­Pilot360 2.1 Vision (cu camere la 360 de grade și senzori de parcare spate) și Reverse Brake Assist.

Sub corp

  • Sub capotă are un singur motor, un V6 twin-turbo de 3.0 litri (406 CP/563 Nm). Este cuplat la o cutie automată SelectShift cu 10 trepte.
    • Un sistem de tracțiune integrală vine standard doar pe modelul de top. Pentru cele inferioare standard este tracțiunea spate, iar AWD-ul este o opțiune.
      • Opțională este și o suspensie pneumatică Air Glide.

Modelul actualizat este asamblat la Chicago Assembly Plant și va fi disponibil în această vară. Poate fi deja comandat, prețul de start fiind de 58.495 de dolari.

Specificații tehnice în detalii

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise