(video) Premieră: Noul Need For Speed Heat scoate noul Polestar 1 în centrul atenţiei

Ghost Games, studioul companiei Electronic Arts, a anunțat noul joc video Need for Speed Heat, un simulator de curse stradale în care orice jucător va trebui să facă faţă unei fantezii ireale a poliţiei.

Jocul aprofundează și extinde tot de ce are nevoie şi iubeşte să facă un adevărat fan al seriei – personalizare în detalii a automobilelor, o cultură auto urbană autentică şi o poveste cu un scenariu captivant care ştie să atragă pe oricine în lumea virtuală.

Need for Speed Heat îşi va trimite de această dată fanii în Palm City, o lume deschisă nou-nouță unde se adună mai mulţi streetraceri pentru a-şi face numele lor cunoscute. Jocul se va desfăşura concomitent în două aşa-zise “cariere”.

Pe timp de zi jucătorii concurează în Speedhunters Showdown, o serie de competiţii în care concurenţa este sancţionată, iar cei care le câştigă primesc resurse necesare pentru a-şi personaliza şi a-şi face diverse upgrade-uri la maşinile de înaltă performanţă în garaje.

Pe timp de noapte, jucătorii riscă totul pentru a-şi construi o reputaţie în curse suburbane, dar în care zeci de maşini de poliţie vor patrula străzile şi vor fi gata de a-i scoate din competiţie şi drept urmare să-i facă să-şi piardă toate câştigurile.

Drumurile, riscurile şi cursele se vor părea că nu se termină niciodată în cazul în care un jucător va face parte dintr-o echipă, de exemplu formată din prieteni cu care se cunoaşte în viaţa reală. Împreună îşi vor putea forma o flotă de maşini super sport, iar printre ele se va putea găsi şi noul Polestar 1 care poate deveni un super hibrid de nerecunoscut.

Noua parte a francizei Need for Speed se va lansa în ziua de 8 noiembrie 2019 pentru consolele de joc Xbox One şi PlayStation4, dar şi pentru PC.

Preţul jocului porneşte de la tocmai 60 de euro, iar pentru 70 de euro se poate cumpăra versiunea Deluxe Edition care include mai multe avantaje, bonusuri şi automobile disponibile deja din start.

Cmentariile sunt închise