(video) Premieră: Noul Volkswagen Polo facelift

Actuala generaţie VW Polo a fost arătată în iunie 2017, iar astăzi VW a decis să-i lanseze facelift-ul. Premiera virtuală a modelului actualizat a avut loc în această după amiază.

Cu peste 18 milioane de unități construite, Polo este una dintre cele mai de succes mașini compacte din lume!

https://www.youtube.com/watch?v=7S_MIU9_yBw

Caracteristici cheie sau ce este nou:

  • Modelul s-a ales cu o parte frontală şi posterioară reproiectată. Include noi faruri şi stopuri, bare de protecţie actualizate, dar şi o grilă de radiator care poate include acum două benzi luminoase care conectează vizual blocurile optice.
  • Noile faruri IQ.LIGHT LED matrix sunt o altă noutate.
  • Noul Polo folosește tehnologii care anterior erau disponibile doar în clase de vehicule superioare. De exemplu, există sistemul opțional de asistență IQ.DRIVE Travel Assist. Disponibil pentru prima dată în clasa Polo, acesta reunește noul Cruise Control Adaptiv predictiv și Lane Assist – care sunt acum standard în fiecare Polo – pentru a crea un nou sistem de asistenţă care să permită conducerea parțial automatizată.
  • Polo facelift va exista în echipare de bază standard, fiind urmat de Life, Style şi R-Line. Chiar și modelul entry-level include faruri LED, stopuri cu LED-uri, un volan multifuncțional și Lane Assist.
  • Un alt plus nou este airbagul central situat în scaunul şoferului din partea dreaptă.
  • În plus, Volkswagen a încorporat acum Digital Cockpit – un panou de bord digital de 8.0 inci – care este acum o dotare standard. Standard mai vine un sistem de aer condiționat, sistemul audio Composition Media cu monitor de 6.5 inci, o interfață Bluetooth pentru telefonul mobil, oglinzi exterioare care pot fi ajustate electric și încălzite, dar şi geamuri acţionate electric pentru toate uşile (comparativ cu ce exista anterior pe cel mai ieftin Polo).
  • Următorul nivel de specificaţii este Life şi include standard jante de 15 inci în loc de 14, App-Connect, o cotieră centrală cu un port USB-C suplimentar în mijlocul habitaclului și un trim din piele pentru volan şi levierul cutiei de viteze.
  • Un Polo Style va include farurile Matrix LED, aplicaţii cromate în partea frontală a maşinii, proiectoare anti ceaţă LED şi jante din aliaj de 15 inci, sistemul Park Distance Control, un Digital Cockpit Pro de 10.25 inci (arată inclusiv imaginea apelantului, Coverflow, harta de navigaţie şi Slide Show), iluminat ambiental și sistemul de infotainment Ready2Discover (cu ecran de 8.0 inci, opţional de 9.2 inci), care include App-Connect Wireless. Cu Ready2Discover, clienții au opțiunea de a cere şi instalarea unui sistem de navigaţie.
  • Polo R-Line se va deosebi la exterior şi interior printr-un look mai sportiv, cu bare de protecţie diferite, aplicaţii negre lucioase, logouri R-Line. Standard vin farurile Matrix LED şi proiectoare anti ceaţă LED. Un difuzor negru lucios cu terminaţii de eşapament false cromate se află în spate, iar nişte jante de 16 inci vin standard, alături de sistemul Ready2Discover.
  • Opţional este şi un panou de control a climatizării cu o serie de comenzi tactile doar.
  • Din lista de motoare au fost eliminate unităţile diesel! Acum Polo va exista cu un benzinar natural aspirat de 1.0 litri şi cu trei cilindri (80 CP/93 Nm), cuplat la o cutie mecanică în cinci trepte; un alt benzinar TSI de 1.0 litri cu 95 sau 110 CP, disponibil cu o transmisie automată cu dublu ambreiaj (șapte trepte) ca opțiune pentru primul și standard pentru cel din urmă; sau un TGI de 1.0 litri cu 90 CP/160 Nm care poate consuma şi CNG pe lângă benzină.

Vânzările preliminare ale noului Polo facelift vor începe din luna mai. Preţul de start este de aproximativ 16.000 de euro în Germania.

Evenimentul de prezentare în reluare:

https://www.youtube.com/watch?v=D5Lkw8CwFLE

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/