(video) Prezentare AutoBlog.MD: Range Rover Sport SV EDITION ONE – Primul din Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După un prim contact pe care l-am avut în această vară cu primul Range Rover Sport SV EDITION ONE din Republica Moldova, am beneficiat de o deosebită ocazie de a filma automobilul în detalii.

Cei de la Castel Mimi Wine Resort au fost amabili și ne-au permis să realizăm prezentarea statică pe teritoriul său.

Ținem să amintim că Range Rover Sport SV EDITION ONE este un SUV de lux, dar și sportiv, realizat într-o ediție limitată. Prețul poate depăși un sfert de milion de euro, în el fiind incluse practic toate tehnologiile de ultimă oră ale producătorului britanic.

Are sub capotă un V8 twin-turbo de 4.4 litri (marca BMW) cu demaror-generator de 48V, care generează 635 CP şi 750 Nm (800 Nm cu Dynamic Launch Mode). Este capabil de 0-97 km/h în 3.6 secunde (0-100 în 3.8 secunde) şi o viteză maximă de 290 km/h.

Această performanță remarcabilă este activată de o combinație de caracteristici care oferă o economie de greutate de până la 76 kg, inclusiv prima opțiune de jantă din fibră de carbon de 23 de inchi din lume pe o mașină de producție, frâne carbon-ceramice (opțiune disponibilă pentru prima dată pe un Range Rover) și actualizări aerodinamice standard, inclusiv o capotă din fibră de carbon.

Modelul mai introduce în premieră mondială, printre multe altele, noul sistem de suspensie hidropneumatică 6D Dynamics, despre care se spune că este cel mai sofisticat din clasă. Combină amortizoare hidraulice interconectate, arcuri de aer reglabile pe înălțime și un sistem electronic de control a înclinărilor.

V-ar plăcea să aveți în garaj o astfel de mașină?

Vezi și:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise