(video) Problema e în dimensiuni? De la volanul unui Ram TRX în Chișinău nu se văd pietonii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ceea ce ar fi primul Ram TRX din Republica Moldova a fost deja văzut implicat în câteva nereguli. Să fie problema în dimensiunile sale? Ori conducătoru-i merge la un principiu pentru că nu ar avea altă ieșire din situație?

Într-o intersecție din capitală a fost surprinsă recent următoarea situație, în pericol fiind câțiva pietoni. Ulterior în comentarii alți internauți au publicat fotografii care demonstrează că proprietarul ar avea probleme și cu parcarea mașinăriei, mai exact cu poziționarea sa. De cele mai multe ori ”o lasă cum cade”.

Amintim că Ram TRX are practic șase metri lungime, peste 2.2 metri lățime și peste doi metri înălțime. Cântărește trei tone și cu siguranță nimeni nu și-ar dori ca să-i apară ori să-i treacă brusc prin față.

Ram TRX
Ram TRX // FOTO: t.me/@V0vk07

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise