(video) Promoţie inedită de la un producător auto: Primești înapoi 10 dolari pentru fiecare cal putere

0

Dodge a lansat acasă o campanie promoţională numită Dodge Power Dollars, care are scopul de a oferi o reducere fiecărui cumpărător de modele Charger, Сhallenger sau Durango.

Fiecare client va primi înapoi câte 10 dolari pentru fiecare cal putere achiziționat. Respectiv, cu cât sunt mai mulţi sub capotă, cu atât mai mare va fi reducerea!

La prima vedere se poate părea că într-un astfel de mod producătorul încearcă să-şi îmbunătățească cifrele de vânzări, însă şi aşa ocupă cu încredere al doilea loc printre cei mai populari producători americani de muscle car-uri, fiind deocamdată la o distanţă semnificativă de Ford cu al lor Mustang.

Tim Kuniskis, şeful companiei, a explicat că într-un astfel de mod pur şi simplu doreşte să permită mai multor fani ai brandului să aibă propriul Dodge.

„Dodge a oferit deja clienților peste 485 de milioane de cai putere. Îi avem într-o cantitate mai mare decât orice alt brand şi vrem să-i împărţim cu cei care au visat la ei de mai mult timp. De aceea am decis să extindem posibilitățile de alăturare în familia noastră”.

Menţionând cifra enormă, Tim Kuniskis a dezvăluit astfel calculul făcut în urma vânzării tuturor modelelor Charger şi Challenger lansate din 2006 şi respectiv 2008, până în prezent. După cum a menţionat la finalul discursului său scurt, deja până la sfârşitul acestui an se doreşte depăşirea bornei de jumătate de miliard de cai putere şi această dorinţă este suficientă pentru a justifica o astfel de promoţie incendiară pentru clienți.

https://www.youtube.com/watch?v=So0ikJT221o

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata