(video) Prototipul lui Polestar 5 a debutat dinamic la Goodwood. Modelul de serie va avea aproape 900 de cai putere

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Compania Polestar este prezentă la Goodwood Festival of Speed, ziua 1 fiind acum LIVE şi pe AutoBlog.MD, cu ​​​​un prototip de dezvoltare al modelului 5, pe care dezvoltatorii îl numesc un GT cu patru uşi de înaltă performanţă, cu acreditări adecvate pentru mașini sport. 

Conform intenției Polestar, unitatea sa de propulsie, formată din două motoare electrice, va dezvolta tocmai 884 CP şi 900 Nm!

Aflăm la moment că pentru modelul de producţie, în Suedia, este în curs de dezvoltare un nou grup motopropulsor electric de ultimă generație, exclusiv pentru modelul 5.

Un nou agregat electric pe puntea din spate va oferi o putere superioară, fiind alimentat de o arhitectură electrică de 800 de volți, de genul celei folosite de Porsche Taycan, de exemplu. 

Combinat cu un motor electric frontal de mare putere, grupul motopropulsor urmărește să livreze 650 kW (884 CP) și 900 Nm.

În plus, pentru acest model se dezvoltă un șasiu unic din aluminiu lipit, ușor, care va fi unul dintre principalii factori în oferirea unei experiențe unice de conducere atât în ​​ceea ce privește dinamica, cât și manevrabilitatea.

Alte caracteristici tehnice nu au fost dezvăluite. Prototipul a fost prezentat la Goodwood îmbrăcat în camuflaj, dar o parte din aspectul mașinii de serie a fost deja desecretizat.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/