(video) Raionul Ocnița: A ieșit pe contrasens în curbă și a plecat la spital cu persoane nevinovate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ieri, în jurul orei 11:00, între localitățile Paladea și Ruseni din raionul Ocnița s-a produs un accident rutier în care o mașină a fost puternic deteriorată. Ca prin minune persoana care o manipula a rămas în viață.

Ajunși la fața locului, polițiștii din Ocnița au constatat preliminar că un bărbat în vârstă de 55 de ani, care conducea un VAZ pe traseul G9 Ocnița-Ruseni, într-o curbă a ieșit pe contrasens. Acolo s-a ciocnit cu un Hyundai condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 65 de ani. Acesta mai avea o pasageră de 64 de ani.

La spital au fost transportați toți fără excepție, având nevoie de îngrijiri medicale. Alte circumstanțe legate de producerea accidentului rutier sunt în curs de stabilire.

VIDEO: t.me/indexMd
FOTO: IP Ocnița
FOTO: IP Ocnița

Vezi și: (foto) Raionul Briceni: Accident cu un tânăr șofer care și-a pierdut viața

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise