(video) Reportaj: Am ales anvelopele de iarnă pentru mașina AutoBlog.MD!

Au mai rămas zile numărate până când iarna își va intra pe deplin în drepturi! Însă deja la temperaturile pe care le avem în ultima săptămână anvelopele de vară nu își mai fac treaba la fel de eficient!

Și în acest an ne-am pus pe căutat anvelope de iarnă! Ne-am dorit să fie niște anvelope cu recenzii bune, care să fie potrivite iernilor din Moldova! Din start le-am evitat pe cele chineze și am decis să mergem și în acest an pe Hankook! Uite așa am pornit căutările pe site-urile de profil și după ceva timp am descoperit un preț mai atractiv la modelul pe care ni-l doream pe site-ul PneuExpert.MD

Am luat legătura cu băieții de acolo, am primit confirmarea că anvelopele sunt în stoc și astfel am pornit spre sediul PneuExpert.MD de pe strada Vasile Alecsandri 92! Vă sugerăm și vouă să vedeți ce au pe site, mai ales că, dacă veți spune promo-codul AUTOBLOG veți primi și o reducere!

Ce model am ales și la ce ar trebui să atrageți atenția atunci când căutați anvelope de iarnă vedeți în reportajul nostru video.

Vezi şi: (video) Se apropie sezonul rece! De ce trebuie de schimbat anvelopele de vară cu cele de iarnă şi ulterior invers

Cmentariile sunt închise