(video) Reportaj AutoBlog.MD: Reparația drumului de la Ciorescu! Cum se circulă și de ce ar trebui să evitați zona!
O altă porţiune de drum pe care se desfăşoară reparaţii necalitative, în opinia unor şoferi, a ajuns motiv de critici în gura târgului. Se întâmplă după ce un conducător auto a filmat astăzi cum se deplasează pe el şi ce a avut de îndurat din această cauză.
Bărbatul nu a putut înţelege de ce el şi alţi colegi de-ai săi din trafic trebuie să se ocupe de presarea materialelor de construcție atunci când trebuie să o facă un compactor.
https://www.facebook.com/victor.loghinov.3/videos/3042969252446953/
După ce imaginile au devenit virale pe o reţea de socializare, am decis şi noi să mergem să vedem care este situaţia la faţa locului şi să ne convingem dacă lucrurile stau atât de prost în realitate. Vorbim despre drumul care leagă localităţile Ciorescu şi Hrusova.
Potrivit unor informaţii neconfirmate deocamdată, mai mulţi utilizatori ai drumului vor fi nevoiţi să-şi schimbe parbrizele, iar din cauza numeroaselor pietre mici care bat sub automobile, dar şi peste mecanismele de frânare, vor fi nevoiţi să viziteze curând centrele de service.
Mai mult, din cauza caniculei, smoala topită, cea care a fost turnată pe drum împreună cu pietrişul, este la fel aruncată pe caroserii şi ulterior devine dificil de înlăturat.
Vă invităm să vedeți reportajul video pe care l-am făcut la fața locului.
https://www.facebook.com/autoblogmd/videos/783403412469506
Din ce am reușit să aflăm, de reparația acestui drum se ocupă compania Dromas Cons. Mâine vom încerca să obținem o reacție de la conducerea acesteia. Dar până atunci vă invităm să vedeți și câteva poze de la fața locului.
Administraţia de Stat a drumurilor nu a reacţionat deocamdată la o solicitare de-a noastră de a explica imaginile video sus ataşate, însă a menţionat de mai multe ori că pe drumurile aflate în reparaţii în prezent există riscul prezenței agregatelor nefixate, un proces specific lucrărilor date. Pe sectoarele în lucru sunt instituite restricții de circulație și șantierele de regulă sunt echipate cu indicatoare rutiere temporare specifice lucrărilor date.
Şoferii care circulă pe aceste drumuri trebuie să respecte limitele de viteză stabilite de până la 30 de km/oră (pe drumul din imagini există aşa indicator rutier) și să menţină între maşini o distanță minimă de 70 metri, conform semnelor de circulație provizorii, până la finalizarea lucrărilor.
Vezi şi:
https://autoblog.md/video-minim-sase-parbrize-sparte-pe-un-drum-reparat-recent-in-raionul-criuleni-autoritatile-spun-ca-soferii-sunt-singuri-vinovati/
Cmentariile sunt închise