(video) Reţinere neașteptată în trafic! Vezi cum au acționat mascații pe o stradă din Chișinău

Concetățenii, care calcă pe bec prin a comite careva infracțiuni şi care nu au parte de “acoperiş” la nivel înalt, se pot pomeni ca şi indivizii din imagini. Odată comisă fărădelegea, poate veni şi ziua când va trebui de dat socoteală pentru cele făcute, ceea ce s-a şi întâmplat în viaţa celor doi bărbaţi care au ajuns pe mâna poliţiei.

Pe strada Mihai Viteazul din Chişinău, în după amiaza zilei de ieri, aceştia au fost reţinuţi de mascaţi. Cu o probabilitate foarte mare se poate spune că ei se aşteptau să fie filaţi şi ulterior încătuşaţi într-o bună zi, însă să se întâmple în timpul unei simple călătorii cu un taximetru, în zi de weekend şi încă în public? Puţin probabil!

Cum a avut loc reţinerea şi cât timp a durat tot procesul puteţi vedea în înregistrarea video de pe o cameră de bord. Autorităţile urmează să anunţe de ce sunt bănuiţi sau ce vină ar purta persoanele încătuşate.

VIDEO: facebook.com/mirzak.pavlik

Detalii despre o altă reţinere:

https://autoblog.md/video-grupare-specializata-in-furturi-de-piese-si-accesorii-de-la-masini-hibride-destructurata-liderul-a-fost-retinut/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/