(video) Revoltător! Două mame cu cărucioare au oprit traficul pe strada Ciuflea pentru a trece neregulamentar

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Situaţie de genul celei în care nu doar simţi rece pe la spate, ci şi inima plecată din piept în călcâi sau pedala de frână. Două mame iresponsabile, care împingeau cărucioare cu bebeluşi, au oprit traficul pe strada Ciuflea pentru a o trece neregulamentar.

Un şofer nu s-a aşteptat să le vadă acolo şi a fost la un pas de o nenorocire dacă acestea ar fi înaintat mai repede. Din fericire s-a putut evita un accident.

Una dintre cele două cucoane încă s-a arătat revoltată că nu li s-a cedat trecerea, însă nu e clar dacă le-a arătat conducătorilor auto spre indicator sau semafor.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/