(video) Revoltător! Un pieton, la un pas de a fi călcat de un conducător de microbuz pe strada Ion Creangă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #2)


(update) Poliţia a luat act de cele întâmplate.


Imagini incredibile, şocante şi chiar revoltătoare au fost surprinse de o cameră de bord. În seara zilei de ieri, pe strada Ion Creangă, care are toate marcajele aplicate şi indicatoarele rutiere necesare la vedere, un pieton a fost la un pas de a fi călcat de un conducător auto neatent şi indiferent. Acesta din urmă se afla la volanul unui microbuz de rută.

Bărbatul care s-a angajat să traverseze strada a crezut că va putea ajunge în siguranţă de cealaltă parte şi nu s-a asigurat pe deplin prin a privi la dreapta şi la stânga. Fiind la un pas de a parcurge complet trecerea dedicată, într-un ultim moment a observat pericolul şi speriat fiind, s-a dezechilibrat şi a căzut jos.

De cealaltă parte, conducătorul microbuzului a evitat la limită atât contactul cu pietonul, cât şi cu un obstacol de pe trotuar, care ar fi dus la producerea unui accident cu implicarea pasagerilor săi. Dar mai trist este faptul că, dacă totuşi s-a întâmplat situaţia, şoferul din microbuz a rămas indiferent şi nu a sărit de pe scaun să verifice starea pietonului şi să-şi ceară eventual iertare, dar a continuat indiferent deplasarea de parcă nu ar fi avut loc nimic…

VIDEO: facebook.com/vaneacara

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise