(video) România: A fost deschis un dosar penal după ce Gigi Becali a intrat cu un Rolls-Royce într-un șanț

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliţiştii din Ilfov au deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, după ce Gigi Becali a intrat cu maşina sa de lux într-un şanţ de pe marginea unui drum. Accidentul s-a întâmplat duminică, către ora amiezii, pe centura Bucureștiului, în zona localităţii Dobroeşti.

Becali susţine că el se afla la volanul unui Rolls-Roye Ghost Black Badge de ultimă generație, deși a existat un moment când a declarat că era pasager, a încercat să facă o depăşire, însă şoferul unui alt autoturism a ieșit într-o depășire concomitentă. Pentru a evita impactul a tras de volan şi a ajuns în șant. El este cel care ar fi sunat la 112, însă poliţiştii nu l-au mai găsit la fața locului. Celălalt şofer nu a fost încă identificat.

Gigi Becali s-a prezentat la Spitalul Pantelimon în noaptea de duminică spre luni, iar peste o oră unitatea sanitară a anunţat Poliţia. Poliţiştii s-au deplasat la spital și l-au testat pe patronul clubului FCSB în vederea depistării prezenţei în organism a alcoolului şi a substanţelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri din Pantelimon în vederea identificării unor posibili participanţi la trafic implicaţi în producerea evenimentului rutier şi a stabilirii cu exactitate a tuturor condiţiilor şi împrejurărilor în care acesta s-a produs, în cauză fiind deschis dosar de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cmentariile sunt închise