(video) Un “taximetrist” din Anglia cere aproape 1000 de dolari pentru o călătorie. Motivul e în maşina folosită

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Merlin Batchelor, un bărbat din Norwich, Marea Britanie, cere aproximativ 1.000 de dolari de la pasageri pentru o călătorie! Taxa impunătoare se datorează faptului că îi duce cu un transportor blindat şenilat, scrie CBS News.

Tariful standard este de 830 de dolari pentru prima oră și 275 de dolari pentru fiecare oră suplimentară. Deoarece la bord pot fi luate până la nouă persoane, factura de plată poate fi împărțită oricând între acestea.

Conform informațiilor disponibile, englezul a cumpărat autovehiculul militar, construit în 1967 şi având o greutate de 15 tone, de la o licitație pentru suma de aproximativ 27.500 de dolari. Împreună cu reparațiile și întreținerea ulterioară a cheltuit în jurul a 35.000 de dolari.

Bărbatul a povestit într-un interviu că mai întâi vecinii l-au rugat să-i plimbe, apoi prietenii, apoi prietenii prietenilor şi tot aşa mai departe. Şi pentru că acest cerc era în continuă extindere, la un moment dat, și-a dat seama că nu-şi poate recupera doar investiţia, ci şi câștiga ceva pe deasupra.

Deși este în mod oficial un autovehicul blindat, care în original fusese echipat cu armament ușor şi destinat transportului militarilor, toată lumea îl numește tanc.

„Tank Taxi” este mai simplu și sună mai cool în acest fel.

Proprietarul maşinăriei a oficializat totul şi are toate actele în regulă. Merlin Batchelor are la moment licență doar pentru a transporta pasageri în cadrul unor nunţi sau înmormântări.

Tatăl a patru copii speră să obțină un alt permis pentru a putea fi implicat în mai multe evenimente precum baluri de absolvire sau petreceri dedicate zilelor de naştere.

A solicitat şi o licență de taxi, astfel încât să poată oferi o modalitate unică de transport prin oraș, dar oricum nu va putea concura direct cu serviciile de ride-hailing în privinţa confortului şi vitezei maxime. 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata