(video) România: Un mecanic s-a oprit la o trecere cu bariere, a pus trenul “pe avarii” şi a mers să-şi ia o cafea

Un mecanic de locomotivă a oprit trenul la o trecere la nivel cu barieră din Constanţa pentru a-şi cumpăra o cafea! Poliţia a demarat o anchetă, notează presa de peste Prut.

Mecanicul locomotivei inscripționate “Mircea Eliade” şi folosită de către operatorul DB Schenker România, tracta o garnitură de marfă în cursul zilei de 22 martie, circulând dinspre Cernavodă spre Constanţa. Când a ajuns în comuna Valu lui Traian, acesta a oprit garnitura în dreptul trecerii la nivel cu calea ferată ce duce spre cartierul Zona C, a coborât din cabină, a intrat într-un chioşc din apropiere, unde a ieşit după câteva minute, cu o cafea în mână.

Întreaga scenă a fost surprinsă duminică, 22 martie, de unul dintre şoferii care se aflau opriţi în trafic la barieră, aşteptând ca trenul să îşi continue drumul.

Reprezentanţii IPJ Constanţa au precizat că “în urma apariţiei imaginilor video, poliţiştii din cadrul S.R.P.T. Constanţa s-au autosesizat si efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”.

Potrivit unor surse neoficiale, pe numele mecanicului de tren a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru încălcarea art. 339 din noul Cod Penal – “Împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice. Infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice”, notează CTNews.ro.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-doua-accidente-in-care-doua-tir-uri-sunt-lovite-de-doua-trenuri-pe-doua-treceri-toate-intr-un-stat-american/

https://autoblog.md/video-un-sofer-din-rusia-reusit-sa-iasa-ultimul-moment-din-masina-inainte-ca-sa-o-loveasca-trenul/

https://autoblog.md/video-momentul-cand-tractorul-unui-fermier-era-cat-pe-ce-sa-fie-lovit-de-un-tren-de-mare-viteza/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/