(video) Rusia: O şoferiţă a încercat să taie cu toporul o barieră automată care îi bloca drumul spre casă

În Vidnoe, un oraş din suburbia Moscovei, o femeie agresivă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere cum se răzbună indirect pe cei care i-au îngrădit accesul în curtea casei. Cineva a instalat o barieră cu un terminal de plată şi acest lucru a scos-o vădit din sărite.

Imaginile arată cum şoferiţa a scos din portbagaj un topor şi a mers să lovească cu el în dispozitivul de plată. Dându-și seama că, în acest fel, nu ar fi posibil să se obțină un rezultat pozitiv, a încercat să taie bariera precum creanga unui copac, însă nici aşa nu a rezolvat problema.

În cele din urmă doamna a apucat bariera şi cu propriile forţe a îndoit-o sub privirea câtorva bărbaţi, făcându-şi astfel loc de trecere cu maşina. Imediat după aceste acţiuni a profitat de calea de acces liberă un alt conducător auto.

În comentariile videoclipului un internaut a menţionat, în context, că asociația proprietarilor de case din zonă nu a căzut de acord cu unii locatari privind instalarea unui terminal de plată, blocându-le astfel intrarea în apartamente.

https://youtu.be/MDU3JVSLRCw

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-o-bariera-automata-l-facut-knockout-de-trei-ori-pe-un-barbat-rus/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/