(video) Să vezi și să nu crezi! Mesajul citit de un proprietar de Cybertruck când a încercat să blocheze diferențialul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mașinile conectate (la rețea/la internet) nu sunt viitorul, ele sunt prezentul! Capacitatea de a primi în timp actualizări over-the-air (OTA) le poate permite să obțină o autonomie mai bună, o putere mai mare sau noi funcții de regulă blocate din fabrică, dar uneori acest lucru poate strica dispoziția proprietarului.

O situație neașteptată i s-a întâmplat recent unui proprietar de nou-nouț Tesla Cybertruck, care a încercat să activeze o funcție importantă când făcea off-road și concura cu un Subaru Crosstreck, dar a primit în schimb un răspuns neașteptat de la mașină și a pierdut lupta din cauza tehnologiilor conectate.

Potrivit autorului videoclipului, caracteristicile promise ale mașinii, în lumea modernă și reală, sunt departe de a fi garantate. Dovadă în acest sens a fost încercarea de a activa unul din cele două diferențiale blocabile pe care le pot imita electromotoarele lui Cybertruck. Pe monitorul central a apărut inscripția: „Comenzile vor fi disponibile în curând!”

TheDrive scrie că Tesla nu a declarat niciodată în reclame că diferențialele vor fi o opțiune sau oferite printr-un eventual abonament. Astfel fiind spuse, majoritatea cumpărătorilor care mai așteaptă livrarea modelului deloc ieftin vor fi foarte surprinși.

Vezi și:

Cmentariile sunt închise