(video) Săriţi! Un Bugatti Chiron a apărut la vânzare pe… Copart!

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Să vezi şi să nu crezi! Un Bugatti Chiron aşteaptă să fie cumpărat prin intermediul portalului Copart! Costă doar 345.000 de dolari, ceea ce este foarte ieftin pentru un hypercar.

Însă pentru că a apărut la vânzare pe această platformă înseamnă că are cel puţin o problemă.

Mașina a fost victima unui mic incendiu într-un garaj din Miami, informații despre care au apărut în presă spre sfârşitul lunii iulie, însă fără a se intra în detalii. Există o versiune că a fost incendiere intenționată.

Se crede că acest Chiron ar fi fost în posesia interpretului dominican El Alfa, imagini cu o maşină similară existând atât pe contul său de Instagram, cât şi în clipurile sale video de pe YouTube.

Fotografiile arată că flăcările au afectat aripa stângă frontală, capota, portiera șoferului și o parte a geamului. Restul corpului din fibră de carbon și interiorul sunt acoperite cu ceva asemănător compusului de stingere a incendiilor.

Daunele nu sunt deloc ieftine de remediat, luând în considerare prețurile oricăror piese pentru maşinile Bugatti. Cu toate acestea, în anunţul de pe Copart se dau asigurări că din punct de vedere tehnic automobilul nu a avut de suferit. Toate componentele sale principale, inclusiv motorul W16 de 8.0 litri, funcționează fără probleme, deși cablajul va necesita cu siguranță intervenție.

Pe bună dreptate, un Chiron pentru doar 345.000 de dolari poate fi un deal foarte bun pentru cei cărora le plac riscurile, dar şi maşinile exclusive. Cu mâini dibace, mult entuziasm şi o mare dorinţă, acesta poate fi restaurat complet, iar în cel mai rău caz, agregatele sale, precum motorul, poate fi folosit într-unul dintre cele mai nebune proiecte de tuning din lume dacă s-ar face inclusiv un swap.

Vezi neapărat: (video) „Dacă este comparabil, nu mai este un Bugatti”. Iată cum se face un Chiron de la A la Z

Cmentariile sunt închise