(video) Se apropie 2024, dar nimic nu se schimbă. Trei tipuri de încălcări populare printre șoferii moldoveni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Trei filmulețe ne-au fost expediate de curând la adresa redacției şi le-am compilat într-un singur clip cu denumirea: Trei tipuri de încălcări care sunt populare printre şoferii moldoveni. Căci, pe bună dreptate, zilnic pot fi întâlnite în trafic astfel de acţiuni curajoase, care pot stârni uimire, fie chiar o revoltă în rândul celor care caută dreptate.

Prima încălcare a fost înregistrată în intersecția străzilor Pietrarilor – Drumul Viilor. Cu referire la a doua situaţie nu am putut identifica detalii, astfel încât nu este clar dacă imaginile arată vreo urmărire a şoferului care se deplasase pe contrasens lângă Arena Chişinău; însă dacă a fost pe bune o urmărire, nu ştim de ce s-ar fi renunţat la aceasta.

Al treilea caz a fost imortalizat pe strada Calea Ieşilor, arătându-l pe un conducător grăbit, unul care la fel de repede ar putea închide orice întrebare referitoare la vreo eventuală amendă. Prezenţa unui autoturism de lux în garajul său ar spune că vărsarea unei sume de bani în bugetul de stat nu constituie o problemă în raport cu timpul pe care nu şi-ar dori să-l piardă în trafic?

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise