(video/update) S-a căutat şi s-a găsit o şoferiţă care nu a putut parca normal într-un spaţiu paralel din Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 15:15) La volan se afla de fapt o şoferiţă. Aceasta a fost identificată sau mai bine spus, datorită “puterii internetului”, ea l-a găsit pe posesorul Prius-ului. Femeia şi-a cerut scuze pentru neatenţie şi a fost de acord să plătească prejudiciul, astfel încât plângerea la poliţie a fost retrasă respectiv.


(ştire iniţială, 13:31) Se caută un şofer care nu a putut parca normal într-un spaţiu paralel din Chişinău. Iată ce a făcut

Să ocupi un spaţiu de parcare paralel, liber, pe o stradă, este o adevărată provocare. Este adevărat, nu toţi pot face asta manual, ideal, acesta fiind şi motivul pentru care automobilele moderne sunt dotate cu sisteme de parcare automată, în suportul şoferilor.

Şi dacă te numeri printre cei care nu se descurcă din lipsă de experienţă, mai bine să nu încerci. Nu de altfel, dar ţi-ai putea lua probleme pe cap, la fel cum s-a întâmplat în cazul acestui conducător auto, deşi poate nici nu şi-a dat seama ce a făcut din start.

Imaginile de pe camere de supraveghere arată că a încercat să ocupe un loc de parcare pe strada Mihai Eminescu 63, vădit incompatibil cu al său Range Rover Sport (TNW 058) de aproape cinci metri lungime, pentru care mai este nevoie şi de spaţiu de manevră pentru a-l aranja normal. După ce a încercat şi a atins acel Prius de două ori, s-a răzgândit şi a părăsit zona, deşi urmările faptei au rămas.

Posesorul automobilului Toyota, care îşi are locul de muncă chiar în imediata apropiere, a scris deja o plângere la poliţie. Speră acum că şi “puterea internetului” îl va ajuta să dea de şoferul cu pricina şi să-şi rezolve problema.

VIDEO: facebook.com/siriojal

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/