(video) Se întâmplă cu regularitate! Într-un mic oraş din Anglia se produc accidente din cauza lățimii unei benzi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O selecție de accidente din orășelul Watford din Marea Britanie a devenit virală după ce incidentele au devenit frecvente şi încă continuă! Cel mai proaspăt datează din 20 octombrie.

Acolo, una dintre străzi, mai exact cea numită Woodmere Avenue, căreia i-a fost dedicată chiar şi un grup de Facebook, a devenit un adevărat “challenge” pentru toţi participanții la trafic. Aceasta are trei benzi de circulaţie: una dedicată exclusiv autobuzelor desparte altele două care au o lăţime limitată de 2.1 metri.

Anume pe acestea în mod regulat cineva se blochează sau îşi strică maşina deoarece limitele sunt stabilite inclusiv prin nişte piloni din metal. Curios mai este un lucru: conform imaginilor, se pomenesc în dificultate şi posesorii de compacte!

Playlist cu o bună parte din accidentele surprinse de camerele casei

Anterior, în martie 2020, am scris despre un limitator de viteză de pe un drum din China sau mai bine spus modul în care acesta este „luat cu asalt” de şoferi. Într-un anumit punct al unei şosele, cu doar două benzi de circulaţie, a fost instalată o construcţie din beton şi metal.

Deşi construcţia are două secţiuni cu dimensiuni limitate pe lăţime şi înălţime la 2.2 metri, există deja şoferi experimentaţi care pot trece prin obstacol cu mare viteză, în timp ce alţii mai puţin îndrăzneţi reduc viteza până la minim şi trec cu foarte mare atenţie. Cei cu maşini late mai sunt nevoiţi să-şi închidă şi oglinzile retrovizoare pentru a nu le zgâria.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise